VeChain-prijs kijkt nog steeds naar $ 0,20 terwijl VET-stieren kritische ondersteuning blijven verdedigen

Spread the love

De VeChain-prijs is een fase van bullish consolidatie ingegaan na een terugval van het hoogste punt in zes maanden van $ 0,1898, terwijl VET-kopers even op adem komen voordat ze de volgende etappe hoger overwegen. Ondanks de recente lusteloze prestaties in VeChain-prijs, blijven stieren gemotiveerd door de optimistische voorspellingen van de industrie-experts.

Onlangs tweette Justin Bennet, een cryptocurrency-analist, dat “#Bitcoin boven $ 65.000 = $ 1,60 $ VET in december, IMO. koers vechain bitvavo is gestegen. Als december dat niet bereikt en de cyclus loopt tot maart 2022, ligt #VET waarschijnlijk in het bereik van $ 2 – $ 3.

Sentiment VeChain

Het sentiment rond VeChain blijft ook ondersteund door de toegenomen acceptatie, aangezien een groeiende lijst van apps is ontwikkeld met behulp van de openbare blockchain van VeChainThor. Markten zijn van mening dat de blockchain-technologie van VeChain is gebouwd om echte problemen op te lossen, vooral in het licht van een supply chain-crisis die worstelt met de wereldeconomie.

 

VeChain-prijs verlangt naar acceptatie boven $ 0,1650

De dagelijkse grafiek van VeChain laat zien dat de VET-prijs moeite heeft om voort te bouwen op de kleine opleving van zaterdag, aangezien verkopers op de loer blijven liggen in de buurt van $ 0,1650.

Een stevige doorbraak boven de laatste zou de bullish belangen kunnen doen herleven, wat een nieuwe impuls zou geven aan een nieuwe opleving naar de hoogste punten van zes maanden. De volgende stop voor VET-stieren zal te zien zijn bij het ronde cijfer van $ 0,20. Verderop kunnen VET-optimisten de niveaus die sinds 12 mei niet meer zijn gezien, op ongeveer $ 0,22 uitdagen.

De 14-daagse Relative Strength Index (RSI) handelt vlak op het moment van schrijven, wat de aanhoudende zijtrend in de munt verklaart. nederlandse crypto app gebruiken is mogelijk online. De risico’s blijven echter naar boven gericht, aangezien de voorlopende indicator boven het niveau van 50,00 blijft.

 

Stijgende trendlijn

Het bullish potentieel van VeChain zal waarschijnlijk intact blijven zolang de prijs erin slaagt boven de kritische ondersteuning rond $ 0,1490 te blijven, waarbij de recente dieptepunten van het bereik samenvallen met de 21-Daily Moving Average (DMA) en de stijgende trendlijnondersteuning.

Als de laatste het begeeft op een dagelijkse sluitingsbasis, dan zal een steile daling naar de bullish 50-DMA op $ 0,1277 op de radars van VET-verkopers zijn. Een dicht cluster van gezonde ondersteuningsniveaus rond $ 0,12 ligt verder naar het zuiden, dat de 100 en 200-DMA’s omvat. Al met al lijkt de weg van de minste weerstand voor de VET-prijs positief.

Leave a Reply

Your email address will not be published.